Кога има 3 врапчиња на гранка и едно фатите, колку остануваат? Виц/скеч

Сподели

Сакаме да ве расположиме малку ова утро со еден виц кој тимот на пет шоповите и емисијата за миленици ПРИЈАТЕЛИ го има направено за Вас.
Погледнете…

Реклама со дечиња на ПРИЈАТЕЛИ.

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница