Каков човек треба да бидеш за да сакаш да убиеш мали невини суштества???

Сподели

Каков човек треба да бидеш за да сакаш да убиеш мали невини суштества???

Милениците нас не сакаат премногу а ние им враќаме со омраза!

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница