Продавница

Pro Plan – Medium puppy sensitive skin (лосос) – за сјајно крзно

3,360.00мкд 2,688.00мкд


Комплетно избалансирана храна за кучиња до 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со лосос (за сјајно и цврсто влакно) богата со омега 3

Цена 280 ден. / 1кг.

Вреќа 12кг.

* (-5%) пониска цена на купена вреќа

Земја на потекло: Унгарија