Продавница

Pro Plan- Medium adult sensitive digestion (Јагнешко)

3,500.00мкд 3,325.00мкд


Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со јагнешко месо која помага за подобро варење на храната и е наменета за кучиња со чуствителен желудник

Вреќа 14кг.

Земја на потекло: Унгарија