Кога има 3 врапчиња на гранка и едно фатите, колку остануваат? Виц/скеч

12238344_1491181014519571_948105981359873677_o

Сакаме да ве расположиме малку ова утро со еден виц кој тимот на пет шоповите и емисијата за миленици ПРИЈАТЕЛИ го има направено за Вас.
Погледнете…

Реклама со дечиња на ПРИЈАТЕЛИ.