February 8, 2018
02

ДЕВОЈЧЕ КОЕ ИЗРАСНАЛО СО ГОРИЛА. Нивната средба по 15 години го расплака светот (Видео)

Бимс и Дијалта уште како мали биле згрижени и спасени од сигрна смрт. Се работи за две горили […]
October 27, 2016
apgal2-618x330

Папагал алкохоличар од Кавадарци – хит на социјалните мрежи

Погледнете нешто несекојдневно кое стана хит на социјалните мрежи Папагал нимфа од Кавадарци пие ракија.
October 22, 2016
002

Англиски Булдог кој предупредува девојче од хорор филм стана хит на интернет

Додека ја гледа сцената каде девојче спие само во кревет и е загрозена (незнаејќи дека го снимаат), мислејќи […]
September 3, 2016
003-1

СМЕШНО! Погледете го мачето кое гледа хорор филм

Погледнете го мачето како му е додека гледа хорор филм.

NESTLE Purina- PRO PLAN LARGE ATHLETIC ADULT14кг (пилешко) за возрасни.

Комплетно избалансирана храна од пилешко месо за кучиња над 12 месечна возраст

4200 МКД


2520 МКД

3kg-adult-large-athletic-front
  • 2000px-Royal_Canin_logo-small
  • Purina logo_0
  • 7951451_orig
  • logo